Na jarenlang de woonwinkel Dacor Decoraties in Katwijk gehad te hebben heb ik - Corien - in 2019 mijn nieuwe winkel geopend. Deze nieuwe locatie in Oegstgeest gaf mij de ruimte om naast de leukste woonaccessoires ook bloemen en planten aan te bieden. Dus verdiende de winkel ook een nieuwe naam: Bloem & Passie.  

De afgelopen jaren ben ik altijd werkzaam geweest op het gebied van interieur en bloemenstyling. Door deze ervaring en mijn passie voor het vak kan ik de wens van mijn klanten centraal stellen. Het draait voor mij allemaal om persoonlijkheidsfeer en betaalbaarheid. Met de juiste items in je interieur kun je van je huis echt je thuis maken. En dat hoeft niet duur te zijn. Daarom doe ik zelf de inkopen en ben ik altijd op zoek naar nieuwe items die passen bij mijn stijl en sfeer. 

In 2021 is de Bloem & Passie online gegaan. Deze webshop is een samenwerking tussen mij en mijn zus Rijna. Haar kijk op styling en ervaring in e-commerce maakt dat we nu ook online sfeer in jouw interieur kunnen brengen. Met behoud van dezelfde persoonlijke touch uiteraard.