0
Onbeperkt
Accessoires

"Creer een nieuwe look en feel in huis met onze woonaccessoires"Woonaccessoires voor ieder interieur

Mooie accessoires en stijlvolle decoraties. Hiermee creer je je eigen sfeer en uitstraling. Onze accessoires zijn beschikbaar voor de woonkamer, de keuken, de eetkamer, de slaapkamer en de andere kamers in huis. Duik erin en ontdek al het moois voor thuis dat er beschikbaar is.

Stijlen als een pro

Wij hebben een aantal tips verzameld om als een echte pro je woonaccessoires in huis te stijlen: 

  • Groepeer woonaccessoires bij elkaar. Zo creeër je een rustige uitstraling. Zet dus niet drie dingen naast elkaar in bijvoorbeeld je vensterbank, met een evenredige lege ruimte ertussen. Maar maak een groepje van deze accessoires en laat de rest van de vensterbank / dressoir leeg.
  • Kies voor verschillende accessoires van verschillende materialen. Zo creeër je meer spanning in je interieur. Combineer bijvoorbeeld een van onze mooie glazen vazen met een boeket verse bloemen of gedroogde pluimen. En zet naast die houten kandelaars eens een metalen ornament.
Wil je zelf aan de slag? Ontdek onze verschillende woonaccessoires, zowel online in de webshop als bij ons in de winkel. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens in ons lookbook


Een kado-idee

Is jouw bestelling een kado? Dan pakken wij dit uiteraard graag voor je in! Kies voor onze gratis inpakservice en je kunt het kado ook direct bij de ontvanger laten bezorgen.