0
Onbeperkt
Vazen-&-Potten

"Leuk met of zonder planten en bloemen"Vazen en potten 

Je boeket of plant komt pas echt tot zijn recht in een mooie vaas of pot. Daarom hebben wij een uitgebreide collectie. Naast verse bloemen en planten kun je natuurlijk ook een mooie siertak of boeket met droogbloemen in een hoge vaas zetten. Wat jij wilt! 

Vazen kopen

Vazen zijn er tegenwoordig in allerlei maten en verschillende vormen. Veel glazen zijn van glas, maar je hebt ook vazen gemakt van keramiek of porselein. Zo is er voor iedere woonstijl een geschikte vaas te vinden. Onze collectie bestaat uit prachtige blikvangers die ook zonder bloemen sfeer en kleur in je interieur brengen. 

Bloempot kopen 

Om je planten goed te laten groeien is de juiste pot van belang. Ook hiervoor hebben wij een uitgebreide collectie in verschillende soorten, kleuren en maten. Door de juiste pot te kiezen kun je extra lang genieten van groen in jouw interieur. 

Online bestellen en bezorgen

Dat kan! Van maandag tot en met vrijdag garanderen wij dat wanneer je een bestelling plaatst voor 12:00 uur wij dezelfde dag nog jouw bestelling versturen. Wil je meer weten over onze bezorgtijden of heb je andere specifieke vragen? Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij doen er alles aan om jouw vragen te beantwoorden. 

Iemand verrassen met een mooi kado? 

Wij vinden het extra leuk om iemand namens jou te verrassen met een mooi kado. Daarom kun je bij je bestelling een kaartje en persoonlijke boodschap toevoegen. Zo wordt het geven nog persoonlijker. Wil je het extra speciaal maken? Voeg dan een mooi boeket toe aan je bestelling.